Achtergrondafbeelding: Een oever strekt zich uit aan de onderkant van de foto. Lichtstralen priemen doorheen de loden lucht en zetten de omgeving in een gouden gloed
© Wilfried Van der Sypt

Kennis spreekt, maar wijsheid luistert.

(Jimi Hendrix)

Apps

Hier kan je alle apps vinden die ik wel eens gebruik en graag met jullie wil delen. Doe er zeker je voordeel mee.

Muziek en audio

Deze hele website staat in het teken van muziek en geluid, dus een muzikale categorie bij de apps mag niet ontbreken.

De natuur in

Weet je waar ik tot rust kom? In de natuur. Kwetterende vogeltjes, een kabbelend beekje, een briesje door de toppen van de bomen... Wil je het ook eens ervaren? Kijk dan eens naar deze apps.

Lees, het kan

Om mijn ontelbare slapeloze nachten te vullen, heb ik heel veel gelezen. Enkele favoriete boeken heb ik bij de boekentips met jullie gedeeld. Om deze te kunnen lezen, hebben sommigen misschien een helpende app nodig. Hieronder een aantal goeie opties.

Gezondheid

Iedereen kampt wel eens met gezondheidsproblemen, dus vind ik het meer dan nuttig een aantal apps te delen die mij al vaak geholpen hebben bij mijn dagelijkse gezondheid.

Geloofsbelijdenis

Uit mijn geloof heb ik veel kracht, moed en doorzettingsvermogen geput en de Bijbel heeft mij veel wijze lessen geleerd. Dit alles wil ik graag met jou delen.

Nieuws

Ik blijf graag op de hoogte van wat er allemaal om me heen gebeurt. De actuele kennis die ik heb, vergaar ik van deze bronnen.

Productiviteit

Om productief te kunnen werken, bestaan er heel wat verschillende apps en tools. In deze categorie deel ik enkele van mijn favorieten.