Achtergrondafbeelding: Een zacht, marmeren landschap in een diep grijsblauwe kleur. Een dunne, horizontale lichtstraal gluurt door de wolken.
© Wilfried Van der Sypt

Vrees niet de wind van de tegenslag. Immers, een vlieger stijgt op tegen de wind, in plaats van met de wind mee.

(Anthony de Mello)

Marble Intro

Marble, ofwel marmer, bekend om haar wonderlijk kleurenspectrum vervat in eeuwenoud gesteente. Deze verscheidenheid aan tinten symboliseert de twee muzikale werelden die elkaar de hand reiken.

Zangeres en violiste Marleen komt uit de bluegrasswereld en brengt vrolijke oldtime, country, bluegrass en Ierse muziek. Ellen zingt voornamelijk country en easy listening.

De countrysong Creepin’ in is een samenwerking tussen country-idool Dolly Parton en de prachtige jazz-zangeres Norah Jones, en leek ons een ideale start. Wij worden er alvast erg vrolijk van, hopelijk jullie ook.

Heb je een Antwerpse vereniging of werk je voor een woonzorgcentrum in de provincie Antwerpen en plan je een gezellige, muzikale namiddagactiviteit? Contacteer ons gerust via het contactformulier op deze website.

Trio The Marvellous Three tijdens een tuinconcert. Van links naar rechts zie je Dirk aan de piano, Marleen met viool en boog in de hand en Ellen aan de microfoon. © Hermine Van Hoeck